Saturday, April 4, 2009

Check it out!

Längst ner i hallen, i monter C15:41 hittar ni Rekostylisternas stora cirkelformade utställning "Á table!"
Här har vi fantiserat ihop situationer och historier kring dygnets alla måltider och satt ihop 6 olika rum.

Alltifrån en superclean, dandyaktig soldatfrukost i empire-stil med sabrerad champagne, ett futuristiskt 70-tals mellis till fjälls med korvgrillning och samisk glödkaka, till en galen barock middag med blänkade hårdrockstema och svulstig modern design i högblankt guld och svart av aktuella Åsa Jungnelius mfl.

Förutom att ge rundvandringar i vår utställning för besökare har vi faktiskt hunnit gå runt lite själva inne på mässan.

För det första känns vintage- och modeavdelningen som en väldigt lyckad nyhet! Hoppas detta bara är början och att det kan bli en avdelning som vidareutvecklas framöver.
Sanna köpte en snygg scarf från Hermés och Aia en somrig 30-tals klänning i ljuvligt silkigt tyg med brett virkat ok. Garanterat ingen annan som har just en sån!

Vi kastade även längtansfulla blickar på den stora Chanel-väskan inne hos Lisa Larsson, men ingen av oss hade spargrisen med sig ;)

Till vår stora förtjusning noterade vi även att årets mässa tycks ha dragit till sig fler unga människor!
Unga, hippa barnfamiljer och par glider runt i gångarna och spanar antikviteter och klassiska designprylar till sina hem. Och det trots ett fantastiskt vårväder ute som konkurrerade ut det mesta. Grattis Antikmässan, er satsning på bredd verkar funka!!

// aia & sanna aka Rekostylisterna

1 comment:

Kinna said...

Jättefin utställning ni hade gjort. Om du vill kika så finns det mer bilder på min sida från À table. =)