Friday, February 19, 2010

Kärleksfulla robotar på hugget


Av gästbloggare Aia Jüdes och Sanna Gebeyehu, Rekostylisterna


Aldrig har vi sett så många pekande armar och förvånade, glada ansikten som när folk strömmar igenom vår inspirationsutställning "Robot rendezvous" där oranga industrirobotar leker och ömt pysslar om utvalda antikviteter och gamla föremål. Utställningen fick ytterligare liv genom att den ljudsatts av och med produkter från Lexter Technology & Sounds AB www.lexter.se


Det känns superkul att kunna bjuda besökarna på en sån ambitiös och lekfull upplevelse där framtid och dåtid möts på helt nya sätt genom våra 6 robotars olika karaktärer "Den skoälskande fashionsitan", "Ville, Valle & Viktor", Den kärlekskranke dandyn" och "Den trägårdsälskande damen".
Vårt mål var att överraska och underhålla, att ta ett helt nytt grepp och göra något utöver det vanliga. Tack vare ett unikt, kreativt samarbete med ABB fick vi möjlighet att förverkliga denna spektakulära, smått galna idé, och visa att Antikmässan definitivt har framtiden för sig!Stort tack till alla som varit med och bidragit till utställningen på olika sätt!
Bästa hälsningar// Rekostylisterna (Aia & Sanna)

No comments: