Wednesday, February 25, 2009

Möte med Antikmässans samarbetspartner SKAF

Närmare 10 gånger per år träffar jag Antikmässans samarbetspartner, Sveriges Konst- & Antikhandlareförenings mässarbetsgrupp, för att göra upp planerna för nästa Antikmässa. I gruppen ingår Jan Ribbhagen och Rickard Thunér. Båda är trogna utställare sedan många år och dessutom är båda experter i SVTs program Antikrundan. I gruppen ingår även Erik Edelstam som sedan juni förra året är föreningens ordförande.
Vi börjar träffas direkt efter avslutad mässa med en uppföljning - vad gick bra, vad gick inte lika bra och vad kan vi göra bättre? För att sedan snabbt börja att planera framåt. Nu i måndags var det dags för ett sista möte innan mässan. Rickard befanns sig i Paris. Men vi klarades oss bra, mycket tidigt nere i källaren hos Kurt Ribbhagen.

Så här avslappnad såg Jan Ribbhagen ut. Det känns tryggt. Allt är klart.
Är man egen företagare i antikvärlden med hela världen som arbetsfält och mån om att inte missa en bra affär så är man alltid nåbar. Det är Erik Edelstam på bilden.

Bakom diskarna hos Jan Ribbhagen på Kurt Ribbhagen AB, Birger Jarlsgatan i Stockholm finns det hur mycket fina saker som helst.


Det här bordet gillade jag. Lättplacerat och snyggt.


Ett mycket praktiskt schatull för sina bestick... eller i alla fall snyggt


No comments: